Door onze langjarige ervaring zijn wij uw partner bij al uw schilderwerken.

Wij zijn u graag van dienst met het juiste advies en de professionele uitvoering die nodig is voor het bereiken van precies die sfeer en uitstraling die u graag ziet.


De gevel van uw woning of bedrijfspand is bepalend voor de uitstraling van uw pand.

Logisch dat u wilt dat deze er verzorgd uitziet en duurzaam wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Als het op het opknappen en schilderen van gevels aankomt, kunnen wij terugkijken op een lange staat van dienst. Hierdoor beheersen wij verschillende disciplines en technieken waarmee wij zowel de gevels en houten onderdelen van nieuwbouwwoningen, als kwetsbare oude gevels met gedegen kennis van zaken benaderen.

Wanneer u voor een meer rustieke uitstraling van uw woning kiest is kaleien een goede keuze.

Kaleien is een eeuwenoude techniek waarbij een laag kalkpleister met een blokborstel wordt aangebracht. ASMS doet dit met de grootste zorg voor uw gevel, toepassing van de juiste materialen en een perfect eindresultaat zodat u van een mooi en duurzaam resultaat kunt genieten. Daarnaast voeren wij uiteraard graag uw gevelbepleistering uit.

Welke techniek wij ook voor uw werken gebruiken, wij staan voor een deskundig advies en een professionele uitvoering, waarbij wij altijd streven wij naar duurzaamheid en zichtbare kwaliteit bij alle door ons uitgevoerde schilderwerken.

Graag meer info of een vrijblijvende prijsofferte? Contacteer ons ASMS!