Hydrofuges zijn waterwerende middelen om gevels mee te impregneren en zo duurzaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De hydrofuges vormen een doorzichtige laag over uw gevel, die waterafstotend en dampdoorlatend is. Naast een langdurige vochtafstotende werking hebben hydrofuges ook een algen- en vuilwerende werking. Kortom, met het aanbrengen van hydrofuges geniet u langer van de schoonheid van uw gevel en vergt uw gevel minder (arbeidsintensief) onderhoud.

Er zijn verschillende soorten hydrofuges die op verschillende manieren kunnen worden aangebracht. De voorbehandeling bestaat altijd uit het verwijderen van vuil, mos, alg en schimmel en het reinigen van uw gevel, bij voorkeur met hogedrukreiniging.

Een vloeibaar hydrofuge wordt doorgaans onder lage druk, sproeiend aangebracht, terwijl een hydrofuge in crème-vorm ook strijkend met kwast of verfrol kan worden aangebracht. Vooral bij het impregneren van kleine oppervlakken of moeilijk bereikbare plekken wordt strijken aanbevolen. Aanbrengen gebeurt tot het punt van verzadiging en zal, afhankelijk van de ondergrond, één of meerdere malen herhaald moeten worden. Wanneer u uw gevel door ASMS laat impregneren, kunt u er vanuit gaan dat uw gevel heel lang mooi en goed geconserveerd blijft.

Graag meer info of een vrijblijvende prijsofferte? Contacteer ons ASMS!

SILICONENBEPLEISTERING

Siliconenpleister op uw gevel zorgt voor een egaal en regelmatig resultaat !

U kunt kiezen uit verschillende structuren en kleuren. Door eigenschappen als waterafstotend- en dampdoorlatendheid zorgt siliconenpleister bovendien voor een duurzame bescherming van uw gevel. De werkwijze voor het aanbrengen van siliconenpleister vereist enige kennis en ervaring en is afhankelijk van de onderlaag waarop gewerkt wordt. Eerst zal uw gevel bezet worden met een gewapende onderlaag en verstevigde hoeken zodat het resultaat mooi recht is en scheuren in de pleister worden voorkomen. Siliconenpleister kan over verschillende onderlagen worden geplaatst en in tegenstelling tot mineraalpleister, zelfs over de gevelisolatie worden toegepast. De pleister is ten slotte gekleurd in de massa en kan op kleur gekozen worden.

Vervolgens wilt u natuurlijk zolang mogelijk genieten van de schoonheid van uw siliconenpleister. ASMS adviseert u graag over hoe u uw gevel zo lang mogelijk proper houdt en hoe u, wanneer de onvermijdelijke vervuiling dan toch toeslaat, uw gevel eenvoudig reinigt of overschildert.

CEMENTBEPLEISTERING

Cementbepleistering is een oud gekend systeem dat men ofwel direkt kan afwerken met een verfsysteem of men kan de pleister onbehandeld laten staan en in een latere fase afwerken.

ASMS adviseert u graag over de mogelijkheden van cementbepleistering voor úw gevel. Daarbij werken wij uitsluitend met toonaangevende materialen en grondstoffen en weten wij door deskundigheid en ervaring altijd een optimaal resultaat te bereiken