HERENHUIZEN HERSTELLEN EN SCHILDEREN

Het herstellen en schilderen van uw gevel is een specialistisch vakgebied waarbij een goede uitvoering cruciaal is voor een goed resultaat, dit is iets waar u best geen risico mee loopt, het gaat hem tenslotte over de gevel van uw kostbare woning.Wilt u bij de uitvoering zeker zijn van een langdurige kwaliteit, laat de renovatie van uw gevel dan over aan de professionals van ASMS.

ASMS heeft maar liefst 30 jaar ervaring op dit vlak en heeft ondertussen honderden referenties, ASMS gaat veel verder dan alleen maar schilderen, u kan bij ons terecht voor de totale renovatie van uw gevel.

Optioneel kunnen wij u een vliessyteem aanbieden dat wij aanbrengen op de vlakke delen waardoor uw gevel nooit meer zal scheuren.

Zijn uw moluren of ornamenten in slechte staat, geen probleem, wij herstellen ze, of vernieuwen ze, de moluren die we aanbieden kan u komen bekijken in ons atelier.

Is uw gehele gevel in super slechte staat, geen probleem, dan kunnen wij uw gevel volledig vernieuwen, zie dan verder op HERENHUIZEN VOLLEDIG CREEEREN.

Is het houtwerk van uw mooie dakgoot in slechte staat, geen probleem, wij herstellen het of vernieuwen het.

Restauratie van balustrades hoort ook tot onze activiteiten, oplassen, delen vernieuwen, zandstralen, poederlakken.

Verder nog vervangen van regenafvoeren, plaatsen van arduin, herstellen van uw oude ramen, erker

Graag meer info of een vrijblijvende prijsofferte? Contacteer ons ASMS!

Bijwerken natuursteen

Schuren, polijsten en zelfs het wegkappen en opnieuw opbouwen!

Het bijwerken van natuursteen is een specialistische klus waar we bij ASMS de juiste know-how voor in huis hebben. Natuursteen is een natuurlijk product dat ‘mooi oud’ wordt. Echter na verloop van tijd zal ook natuursteen bijgewerkt moeten worden om die bijzondere uitstraling te behouden.

Schuren, polijsten en zelfs het wegkappen en opnieuw opbouwen van beschadigde en verweerde delen wordt door ASMS professioneel uitgevoerd. Het geheel wordt door ons afgewerkt met een beschermende laag, zodat uw gevel er weer jaren tegenaan kan.

VOEGWERKEN

Wij verwijderen vakkundig uw oude voegen en vervangen deze door nieuwe!

Voegwerken vormen bij uw gevelrenovatie een belangrijk onderdeel. De voegen van uw gevel lijken misschien een detail, maar zijn dat allerminst. De kleur en het soort voeg heeft grote invloed op de uitstraling van uw gehele gevel. Voor kwaliteit in uw voegwerk, ook waar die er vanuit de bouw niet was, moet u dan ook bij ASMS zijn.

Wij verwijderen vakkundig uw oude voegen en vervangen deze door nieuwe. Ook het voegwerk bij nieuwbouwprojecten kunt u aan onze deskundigheid overlaten. ASMS werkt met het juiste cement, de juiste verhoudingen en mengtechnieken zodat een perfect eindresultaat gegarandeerd is.

Betonherstelling

Ruime expertise op het gebied van betonherstellingen!

Betonherstelling is soms nodig wanneer slechte uitvoeringen van de bouwwereld aan het licht komen. Maar ook de tand des tijds of verbouwingen kunnen aanleiding zijn het beton van uw gevel te renoveren.

ASMS heeft ruime expertise opgebouwd op het gebied van betonherstellingen en staat daarom voor kwaliteit als het om het beton van uw gevel gaat. Hiervoor werken wij uitsluitend met de beste materialen en op basis van een gedegen onderzoek en werkplan. Afhankelijk van de benodigde betonherstelling, de constructie, de vereiste draagkracht en de wensen van de klant, wordt de juiste herstelmethodiek gekozen.

Door de specialistische kennis die wij in het verleden hebben opgebouwd voeren wij de betonherstelling vervolgens vakkundig uit en leveren wij altijd maatwerk onder de hoogste kwaliteitsnormen.

MOLUREN

Vernieuwen en herstellen van moluren

Vernieuwen en herstellen van moluren is dankbaar precisiewerk dat vraagt om gedegen vakwerk en een liefde voor (oude) architectuur. Met gedegen kennis van zaken herstellen, en zonodig kopiëren en vervangen wij de sierlijsten aan uw plafond.

Wij werken zowel met eenvoudige moderne moluren als met uitbundige klassieke exemplaren. Welke maat of vorm uw moluren ook hebben, wij vernieuwen ze en geven uw ruimte zijn authentieke sfeer en uitstraling weer terug.