BEpleistering van uw GEVEL

ASMS werkt met twee soorten gevelbepleistering, die ieder hun eigen specifieke kenmerken hebben. De eerste is siliconenpleister: dit vormt een egale en regelmatige afwerking, waarbij u de keuze hebt uit verschillende structuren en kleuren. Naast waterafstotend- en dampdoorlatendheid, kenmerkt deze vorm van gevelbepleistering zich door de mogelijkheid van het aanbrengen over gevelisolatie heen.

De andere vorm waar wij mee werken is de klasieke cementbepleistering: Deze kan dan afgewerkt worden met een verfsysteem of kan men zo laten staan.

Uiteraard geldt voor iedere vorm dat het resultaat pas echt mooi en duurzaam is wanneer de juiste pleister wordt gebruikt en deze op de juiste manier wordt verwerkt en aangebracht. Dit vergt specialistische kennis en ervaring. ASMS staat u graag bij met deskundig advies, een professionele uitvoering en tips over hoe u uw nieuwe bepleistering van uw gevel zo lang mogelijk mooi en schoon houdt.

Graag meer info of een vrijblijvende prijsofferte? Contacteer ons ASMS!

SILICONENBEPLEISTERING

Siliconenpleister op uw gevel zorgt voor een egaal en regelmatig resultaat !

U kunt kiezen uit verschillende structuren en kleuren. Door eigenschappen als waterafstotend- en dampdoorlatendheid zorgt siliconenpleister bovendien voor een duurzame bescherming van uw gevel. De werkwijze voor het aanbrengen van siliconenpleister vereist enige kennis en ervaring en is afhankelijk van de onderlaag waarop gewerkt wordt. Eerst zal uw gevel bezet worden met een gewapende onderlaag en verstevigde hoeken zodat het resultaat mooi recht is en scheuren in de pleister worden voorkomen. Siliconenpleister kan over verschillende onderlagen worden geplaatst en in tegenstelling tot mineraalpleister, zelfs over de gevelisolatie worden toegepast. De pleister is ten slotte gekleurd in de massa en kan op kleur gekozen worden.

Vervolgens wilt u natuurlijk zolang mogelijk genieten van de schoonheid van uw siliconenpleister. ASMS adviseert u graag over hoe u uw gevel zo lang mogelijk proper houdt en hoe u, wanneer de onvermijdelijke vervuiling dan toch toeslaat, uw gevel eenvoudig reinigt of overschildert.

CEMENTBEPLEISTERING

Cementbepleistering is een oud gekend systeem dat men ofwel direkt kan afwerken met een verfsysteem of men kan de pleister onbehandeld laten staan en in een latere fase afwerken.

ASMS adviseert u graag over de mogelijkheden van cementbepleistering voor úw gevel. Daarbij werken wij uitsluitend met toonaangevende materialen en grondstoffen en weten wij door deskundigheid en ervaring altijd een optimaal resultaat te bereiken